شهرهای جنوبی کشور چون خرمشهر علاوه بر هوای بسیار گرم، با بحران بی آب و آلودگی آب دست و پنجه نرم می کنند. متاسفانه خبر های منتشر شده، حاکی از مسمویت ۲۱۰ نفر از هموطنانمان در شهرستان رامهرمز به دلیل وضعیت آب خرمشهر و آبادان است.
این در حالی است که مدتی می شود که شهرهایی مانند خرمشهر و آبادان با کاهش کیفیت آب چشمگیری دست و پنجه نرم می کند تا جایی که افزایش شوری آب در این مناطق، با اعتراضاتی همراه بود.

رفع آلودگی آب خرمشهر و آبادان به کجا رسید؟
استاندار خوزستان، علیرضا شریعتی در اینباره گفته است که اقداماتی انجام شده که به بهبود وضعیت کیفی آب شهرهای خرمشهر و آبادانمی انجامد .
بنا بر گفته وی، در حدود یک هزار میلیارد تومان در بحث بهبود وضعیت آب شرب شهرهای آبادان و خرمشهر و اجرای طرح غدیر ۲ هزینه انجام گرفت تا خط لوله انتقال دوم طرح غدیر احداث شود.
بر اساس آخرین گزارش ارسال شده از مراجع مربوطه تاکنون ۲۱۰ نفر از افراد مسموم دهستان ابوالفارس رامهرمز به مراکز درمانی مراجعه کرده اند. به گفته معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت رامهرمز دلیل احتمالی مسمومیت آب آلوده میباشد.
گفته می شود که بیشتر این افراد که بر اثر نوشیدن آب آلوده مسموم شدند، به شکل سرپایی درمان شدند و از بیمارستان ها به خانه ترخیص شدند.
به گفته معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت رامهرمز دلیل احتمالی مسمومیت جمعی از اهالی دهستان ابوالفارس که از سه روستای شهید رایگانی، ستلون و کبوتری به مرکز خدمات جامع سلامت روستایی باوج رامهرمز مراجعه کردند ، آب آلوده اعلام شده که نمونه برداری لازم انجام شده و نتیجه تا سه روز آینده اعلام می شود.
او علائم مسمومیت با آب آلوده را اسهال خفیف و تب معرفی کرد.
منبع:
https://www.femanom.com/حوادث/رفع-آلودگی-آب-خرمشهر-و-آبادان-به-کجا-رسید؟
- ۹۷/۰۴/۱۰